Vanzare Case Vile Terenuri Aparatamente Bucurestii Noi Bazilescu Damaroaia Laminorului Straulesti

Imobiliare Bucurestii Noi

Bucuresti Romania

Category: Default

Programul “Noua Casă” – Guvernul propune dublarea plafonului pentru credite până la 140.000 de euro
07/10/2020 02:40 PM

Executivul a discutat, joi ,despre majorarea plafonului pentru creditele luate prin Programul ”Noua Casă”, de la 70.000 de euro la 140.000 de euro, cu o valoare a garanţiei de 80% din valoarea creditului, a anunţat şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă.

“Un alt program în zona economică, de această dată pentru stimularea dezvoltărilor imobiliare şi a sectorului construcţiilor vizează modificarea programului cunoscut ca prima casă. În noua formulă propusă de Ministerul Finanţelor Publice, programul se va numi Noua Casă şi sunt câteva modificări importante aduse în cadrul acestui program pentru a stimula dezvoltarea imobiliară şi sectorul construcţiilor şi în acelaşi timp pentru a veni în sprijinul celor care doresc să achiziţioneze în perioada următoare o locuinţă nouă. Astfel s-a majorat plafonul pentru creditele pentru achiziţia de locuinţe noi de la 70.000 de euro la cel puţin 140.000 de euro, cu o valoare a garanţiei de 80% din valoarea creditului”, a declarat Ionel Dancă.

El a precizat că această modificare oferă posibilitatea să poată fi cumpărate şi apartamente mai mari.

“Este o modificare substanţială, radicală care are în vedere dezvoltarea sectorului imobiliar inclusiv pentru locuinţele de până la 120 de metri pătraţi  astfel încât cei care au posibilitatea şi doresc să acceseze o astfel de facilitate să poată achiziţiona şi apartamente mai mari decât cele care sunt în prezent pe piaţă prin programul prima casă. Şi această Ordonanţă de Urgenţă a fost adoptată în prima lectură, urmând ca după primirea avizului de la Consiliul legislativ să fie adoptată în forma finală în şedinţa următoare de Guvern”, a precizat Şeful Cancelariei premierului.

Articol preluat de la https://www.news.ro/social/guvernul-propune-majorarea-plafonului-pentru-creditele-luate-prin-programul-noua-casa-de-la-70-000-de-euro-la-140-000-de-euro-1922400409002020072219416639

Read the rest of this article >>
Coronavirusul a infectat şi piaţa imobiliară
04/06/2020 02:56 PM

• Freedom Group: "Activitatea agenţilor imobiliari s-a diminuat, în martie, cu aproximativ 75%, la nivelul Capitalei"

Activitatea agenţilor imobiliari s-a diminuat, în martie, cu aproximativ 75% la nivelul Capitalei, ca volum al investiţiei, arată specialiştii de la Freedom Group. Aceştia au realizat o cercetare de piaţă care evidenţiază că mai mult de jumătate dintre agenţii imobiliari care activează în Bucureşti generează cifre de afaceri brute mai mici de 2.000 euro lunar. Lucrarea citată menţionează: "7% dintre respondenţi generează în mod normal comisioane brute de peste 100.000 euro anual, cu o scădere estimată de peste 50% în 2020, dacă măsurile luate prin instaurarea stării de urgenţă se vor prelungi pentru câteva luni".

Octavian Bădescu, fondatorul Freedom Group, a transmis: "Piaţa tranzacţionărilor rezidenţiale este în prezent cvasi îngheţată, iar singurele proiecte de tranzacţionare în derulare sunt cele care începuseră înainte de declanşarea acestei crize. Agenţii imobiliari, care şi până acum se confruntau cu problema discrepanţei dintre venituri şi volumul de muncă, vor avea destul de mult de suferit, dacă această situaţie se va prelungi dincolo de iunie. În prezent, pe piaţa rezidenţială au început deja să apară speculatorii de oportunităţi, dar deocamdată acest fenomen este abia la început şi nu a prins avânt, deoarece oamenii nu sunt dispuşi să scadă din preţurile imobilelor. Estimez că, în următoarele trei luni, vom asista la o diminuare probabilă mai ales a numărului de tranzacţii, într-o măsură mai mare decât a preţurilor".

Sursa : https://www.bursa.ro/     Autor : Emilia Olescu

Read the rest of this article >>
Reprezentare exclusiva
10/20/2018 03:55 PM

Avantajele reprezentarii exclusive de catre agentia noastra sunt:

 


 • proprietatea va fi pomovata in mod profesionist , fiind expusa cu vizibiliate maxima

 • promovarea o facem noi si este gratuita

 • agentia noastra monitorizeaza preturile zonei, precum si interesul clientilor in zona respectiva

 • sunteti informat constant cu privire la evolutia preturilor, cerintele clientilor nostri si impresiile acestora, dupa vizionarea proprietatii dvs.

 • nu sunteti deranjat telefonic sau la domiciliu pentru informatii, decat in cazul necesitatii unor vizionari (daca imobilul este liber si ne incredintati si cheia, deplasarea dvs. la vizionari nu mai este necesara). Astfel, veti putea petrece mai mult timp cu familia sau dupa caz, nu veti mai avea intreruperi din activitatea dvs. de la serviciu.

 • eliminati riscul de a avea preturi diferite publice in mass-media si pe internet, publicate de agentii diferite

 • lucrati cu un partener de incredere

 • atingeti rezultatele dorite intr-un timp mai scurt, beneficiind de experienta noastra de peste 17 ani in domeniu, precum si de clientii care apeleaza la serviciile noastre.

 • castigati timp si bani prin folosirea de tehnici si metode de promovare, prezentare si negociere, testate de-a lungul timpului cu succes de catre agentia noastra.

 • beneficiati de evaluarea corecta a proprietatii prin metoda costului de inlocuire si a analizei comparative de piata in vedea stabilirii corecte a pretului

 • beneficiati de prezentarea cat mai avantajoasa a proprietatii si ridicarea valorii ei

 • sunt reprezentate exclusiv interesele dumneavoastra, negocierea pretului facandu-se de catre profesionisti.

 • primiti suportul nostru in pregatirea , derularea si  inchiderea cu succes a tranzactiei.
Read the rest of this article >>
Jump to Page:   1 Previous 100 Next 100
Click Me!

Persistent Collapsing Quick Search

Toate proprietatile din aceasta categorie (0)

to
to
to

Toate proprietatile din aceasta categorie (0)

to
to

Toate proprietatile din aceasta categorie (0)

to
to

Toate proprietatile din aceasta categorie (0)

to

Toate proprietatile din aceasta categorie (0)

to
to