Vanzare Case Vile Terenuri Aparatamente Bucurestii Noi Bazilescu Damaroaia Laminorului Straulesti

Imobiliare Bucurestii Noi

Bucuresti Romania

Promovare
Add CommentAdd Comment
thumb_3_Magori.jpg
Article By:

Agentia noastra ofera publicitate / promovare imobiliara prin intermediul siteurilor sale http://bucurestii-noi.rohttp:// imobiliare.bucurestii-noi.ro  si http://dreambusines.ro precum si in cadrul spatiilor sale rezervate in siteuri specializate cu trafic mare, cat si in mass-media.

Informatiile publicate de catre agentia noastra sunt verificate din actele proprietatilor, asfel ca proprietatile sa nu fie prezentate cu caracteristici si detalii trunchiate, dar in acelasi timp sa nu dezvaluie date confidentiale.

Pozele si releveele sunt preluate asfel incat sa prezinte cu acuratete realitatea, dand posibilitatea clientilor sa-si formeze o parere obiectiva asupra proprietatilor, pentru a se putea evita vizionarile inutile.

 

Avantajele oferirii imobilului dvs. in exclusivitate agentiei noastre sunt:

 


 • proprietatea va fi pomovata in mod profesionist , fiind expusa cu vizibiliate maxima atat clientilor persoane fizice cat si altor agentii imobiliare din piata pe care o poate cointeresa financiar pentru a identifica o posibila oferta favorabila, evitand conflictul de interese prin reprezentare dubla si facilitand implicit tranzactionarea in cei mai potriviti termeni pentru clientul sau.
 • promovarea o facem noi si este gratuita

 • agentia noastra monitorizeaza preturile zonei, precum si interesul clientilor in zona respectiva

 • sunteti informat constant cu privire la evolutia preturilor, cerintele clientilor nostri si impresiile acestora, dupa vizionarea proprietatii dvs.

 • nu sunteti deranjat telefonic sau la domiciliu pentru informatii, decat in cazul necesitatii unor vizionari (daca imobilul este liber si ne incredintati si cheia, deplasarea dvs. la vizionari nu mai este necesara). Astfel, veti putea petrece mai mult timp cu familia sau dupa caz, nu veti mai avea intreruperi din activitatea dvs. de la serviciu.

 • eliminati riscul de a avea preturi diferite publice in mass-media si pe internet, publicate de agentii diferite

 • lucrati cu un partener de incredere

 • atingeti rezultatele dorite intr-un timp mai scurt, beneficiind de experienta noastra de peste 15 ani in domeniu, precum si de clientii care apeleaza la serviciile noastre.

 • castigati timp si bani prin folosirea de tehnici si metode de promovare, prezentare si negociere, testate de-a lungul timpului cu succes de catre agentia noastra.

 • beneficiati de evaluarea corecta a proprietatii prin metoda costului de inlocuire si a analizei comparative de piata in vedea stabilirii corecte a pretului

 • beneficiati de prezentarea cat mai avantajoasa a proprietatii si ridicarea valorii ei

 • suntet reprezentate exclusiv interesele dumneavoastra, negocierea pretului facanduse de catre profesionisti.

 • primiti suportul nostru in pregatirea tranzactiei , derularea si supervizeaza inchiderii cu success a acesteia
Comments (0)
Click Me!

Persistent Collapsing Quick Search

Toate proprietatile din aceasta categorie (0)

to
to
to

Toate proprietatile din aceasta categorie (0)

to
to

Toate proprietatile din aceasta categorie (0)

to
to

Toate proprietatile din aceasta categorie (0)

to

Toate proprietatile din aceasta categorie (0)

to
to